Præcis byggestyring har altid højeste prioriteret

Vi anvender udelukkende godkendte byggematerialer fra anerkendte producenter og pålidelige leverandører

Entrepriseopgaver

Guldfeldt Tømrer - Snedker og Guldfeldt Tømrer - Murer udfører several previously for entrepriseopgaver. Vi tilbyder kompetencer inden for både hoved- og totalentrepriser, storentrepriser og fagentrepriser i alle tilfælde med tømrer- og murerarbejde som egenproduktion. Præcis byggestyring er altid højt prioriteret, og det optimale materialeflow sikres via logistikstyret levering. Vi anvender udelukkende godkendte byggematerialer fra anerkendte producenter og pålidelige leverandører, og den efterfølgende dokumentation for korrekt udført arbejde leverer i form af en detaljeret kvalitetssikringshåndbog.

Det geografiske arbejdsområde for Guldfeldt Tømrer - Snedker og Guldfeldt Tømrer - Murer er primært Fyn - med enkelte afstikkere til omkringliggende landsdele.

Guldfeldt Tømrer - Snedker og Guldfeldt Tømrer - Murer beskæftiger for den aktuelle ca. 170 medarbejdere. Herudover samarbejdede med en trofast skare af kvalitetsbevidste underleverandører.

Serviceopgaver

Guldfeldt Tømrer - Snedker og Guldfeldt Tømrer - Murer udfører alt inden for såvel vedligeholdelse af bygninger som akut opståede skader - som indbruds-, brand- og vandskader.

Derudover udfører vores tømrer- og murerafdelinger diverse renoveringsarbejder samt om- og tilbygninger af kontorbygninger, villaer og lignende for professionelle bygherrer, erhvervsvirksomheder, forsikringsselskaber, den offentlige sektor samt for private boligejere. Serviceafdelingen står til rådighed 24 timer i døgnet, og du kan altid få kontakt til en servicesvend eller byggeleder, som inden for max 1 gang vil være på stedet, hvor en akut opstået skade er sket.

Ved større skadesomfang kan serviceafdelingen på kort tid mobilisere det fornødne mandskab og materialer til en midlertidig afhjælpning, så det skadesramte område fortsat kan benyttes.

Murer og beton

Guldfeldt Tømrer - Snedker og Guldfeldt Tømrer - Murer har igennem mange år oparbejdet anselig ekspertise inden for disciplin murerarbejde og beton.

Kompetencerne dækker såvel konstruktioner efter moderne byggeskik med nutidens materialer som opgaver, der kræves udført efter gamle håndværkstraditioner - eksempelvis renoveringsarbejder af fredede og / eller bevaringsværdige bygninger.

Vi er stolte af at have både specialister i betonbyggeri samt ansvarsfulde murersvende med flair for de historiske værdier i medarbejderstaben hos Guldfeldt Tømrer - Snedker og Guldfeldt Tømrer - Murer.

Specielopgaver

Guldfeldt Tømrer - Snedker og Guldfeldt Tømrer - Murer er specialister i opgaver, der anvendes fredede og bevaringsværdige bygninger, hvor det handler om at holde de gamle håndværksmæssige traditioner i hævd, så den sidste kommer til at fremstå så tæt på den oprindelige som mulig.

Netop opgaver på de fredede og bevaringsværdige bygninger kræver specialuddannede og engagerede håndværkere med dyb respekt for de historiske værdier, og dem har vi.

Vi råder desuden over et værksted med højt specialiserede bygnings- og maskinsnedkere, som med deres kreativitet og moderne værktøjer gør os i stand til at udføre hvad som helst i træ.

Værksted

Guldfeldt Tømrer - Snedker og Guldfeldt Tømrer - Murer råder over et højt specialiseret snedkerværksted med dygtige og engagerede bygnings- og maskinsnedkere, som er eksperter i fremstilling af ethvert specialprodukt inden for faget.

Snedkerværkstedet fremstiller bl.a. døre og vinduer efter specialmål og / eller til fredede ejendomme efter de gode gamle håndværkstraditioner. 

Derudover arbejder værkstedet også meget i specialinventar og møbler efter kundernes ønsker - f.eks. særlig kantinemøbler, unikke receptioner, specielbyggede reoler samt almindeligt forudgående snedkerarbejde efter ordre.

Ingen opgave er for lille eller stor!

Guldfeldt Tømrer - Snedker og Guldfeldt Tømrer - Murer
Sivmosevænget 4
5260 Odense S
T: 6221 0662
M: mail@guldfeldt.dk
CVR: 17559737