Præcis byggestyring har altid højeste prioriteret

Vi anvender udelukkende godkendte byggematerialer fra anerkendte producenter og pålidelige leverandører

Entrepriseopgaver

Guldfeldt Tømrer - Murer A/S udfører flere former for entrepriseopgaver. Vi tilbyder kompetencer inden for både hoved- og totalentrepriser, storentrepriser og fagentrepriser i alle tilfælde med tømrer- og murerarbejde som egenproduktion.

Præcis byggestyring er altid højt prioriteret, og det optimale materialeflow sikres via logistikstyret levering. Vi anvender udelukkende godkendte byggematerialer fra anerkendte producenter og pålidelige leverandører, og den efterfølgende dokumentation for korrekt udført arbejde leveres i form af en detaljeret kvalitetssikringshåndbog.

Det geografiske arbejdsområde for Guldfeldt Tømrer - Murer A/S er primært Sydfyn - dog med enkelte afstikkere til omkringliggende landsdele.

Guldfeldt Tømrer - Murer A/S beskæftiger for nuværende ca. 40 medarbejdere. Herudover samarbejdes med en trofast skare af kvalitetsbevidste underleverandører.

Serviceopgaver

Guldfeldt Tømrer - Murer A/S udfører alt inden for såvel vedligeholdelse af bygninger som akut opståede skader - såsom indbruds-, brand- og vandskader.

Derudover udfører vores tømrer- og murerafdelinger diverse renoveringsarbejder samt om- og tilbygninger af kontorbygninger, villaer og lignende for professionelle bygherrer, erhvervsvirksomheder, forsikringsselskaber, den offentlige sektor samt for private boligejere. Serviceafdelingen står til rådighed 24 timer i døgnet, og du kan altid få kontakt til en servicesvend eller byggeleder, som inden for max 1 time vil være på stedet, hvor en akut opstået skade er sket.

Ved større skadesomfang kan serviceafdelingen på kort tid mobilisere det fornødne mandskab og materialer til en midlertidig afhjælpning, så det skadesramte område fortsat kan benyttes.

Murer og beton

Guldfeldt Tømrer - Murer A/S har igennem mange år oparbejdet anselig ekspertise inden for disciplinen murerarbejde og beton.

Kompetencerne dækker såvel konstruktioner efter moderne byggeskik med nutidens materialer som opgaver, der kræves udført efter gamle håndværkstraditioner - eksempelvis renoveringsarbejder af fredede og/eller bevaringsværdige bygninger.

Vi er stolte af at have både specialister i betonbyggeri samt ansvarsfulde murersvende med flair for de historiske værdier i medarbejderstaben hos Guldfeldt Tømrer - Murer A/S.

Specielopgaver

Guldfeldt Tømrer - Murer A/S er specialister i opgaver, der omfatter fredede og bevaringsværdige bygninger, hvor det handler om at holde de gamle håndværksmæssige traditioner i hævd, så bygningerne kommer til at fremstå så tæt på det oprindelige som muligt.

Netop opgaver på de fredede og bevaringsværdige bygninger kræver specialuddannede og engagerede håndværkere med dyb respekt for de historiske værdier, og dem har vi.

Vi råder desuden over et værksted med højt specialiserede bygnings- og maskinsnedkere, som med deres kreativitet og moderne værktøjer gør os i stand til at udføre hvad som helst i træ.

Værksted

Guldfeldt Tømrer - Murer A/S råder over et højt specialiseret snedkerværksted med dygtige og engagerede bygnings- og maskinsnedkere, som er eksperter i fremstilling af ethvert specialprodukt inden for faget.

Snedkerværkstedet fremstiller bl.a. døre og vinduer efter specialmål og/eller til fredede ejendomme efter de gode gamle håndværkstraditioner. 

Derudover arbejder værkstedet også meget i specialinventar og møbler efter kundernes ønsker - f.eks. særlige kantinemøbler, unikke receptionsskranker, specielbyggede reoler samt almindeligt forekommende snedkerarbejde efter ordre.

Ingen opgave er for lille eller stor!

Guldfeldt Tømrer - Murer A/S
Nordre Ringvej 24
5700 Svendborg
T: 6221 0662
M: guldfeldt@guldfeldt-svbg.dk
CVR: 28691904