Guldfeldt Tømrer - Snedker og Guldfeldt Tømrer - Murer

Vi er beliggende på Fyn og er derfor primært funderet i den frodige, fynske muld

Guldfeldt Tømrer - Snedker og Guldfeldt Tømrer - Murer

Vi er beliggende på Fyn og er derfor primært funderet i den frodige, sydfynske muld, hvorpå størstedelen af kundekredsen også bevæger sig. Virksomheden udfører små som store opgaver for professionelle bygherrer, erhvervsvirksomheder og forsikringsselskaber, den offentlige sektor samt for private.

Guldfeldt Tømrer - Snedker og Guldfeldt Tømrer - Murer beskæftiger ca. 170 medarbejdere inden for beton, murer, tømrer og byggeledelse, ligesom vi samarbejder med en udvalgt kreds af trofaste underleverandører, der deler vores holdning til kvalitet.

Vores filosofi

Hos Guldfeldt Tømrer - Snedker og Guldfeldt Tømrer - Murer er det virksomhedsfilosofien, at kvaliteten igennem alle faser er konstant høj, ligesom præcis og sikker byggestyring i forbindelse med hoved- og fagentrepriser samt større serviceopgaver er en af vores helt store spidskompetencer.

Netop byggestyring og kvalitet kombineret med vores ordholdne indstilling er bare nogle af grundene til, at vi nyder stor tillid fra kundekredsen og betragtes som en seriøs og betydende virksomhed i byggebranchen.

Kontakt os

Guldfeldt Tømrer - Snedker og Guldfeldt Tømrer - Murer 

Sivmosevænget 4, 5260 Odense

T: 62 21 06 62

M: mail@guldfeldt.dk

CVR: 17559737

Se mere på www.guldfeldt.dk

Guldfeldt Tømrer - Snedker og Guldfeldt Tømrer - Murer
Sivmosevænget 4
5260 Odense S
T: 6221 0662
M: mail@guldfeldt.dk
CVR: 17559737