Guldfeldt Tømrer - Snedker og Guldfeldt Tømrer - Murer

Vi er beliggende på Fyn og er derfor primært funderet i den frodige, fynske muld

Guldfeldt Tømrer - Murer og Guldfeldt Tømrer - Snedker i Odense har fusioneret for at stå endnu stærkere i det sydfynske område. 

Det vil sige, at fremover vil der kun være ét selskab, som vil holde til på Sivmosevænget 4, 5260 Odense S. Der vil dog fortsat være, lager og værksted på Løvholmen 3 i Svendborg. 

Vi er ikke i tvivl om at med dette tiltag, er vi med til at sikre fremtiden for vores mange gode og trofaste kunder og medarbejder, styrke vores konkurrenceevne, kvalitet samt produktivitet i det sydfynske.

Se mere på guldfeldt.dk

Vores filosofi

Hos Guldfeldt Tømrer - Snedker og Guldfeldt Tømrer - Murer er det virksomhedsfilosofien, at kvaliteten igennem alle faser er konstant høj, ligesom præcis og sikker byggestyring i forbindelse med hoved- og fagentrepriser samt større serviceopgaver er en af vores helt store spidskompetencer.

Netop byggestyring og kvalitet kombineret med vores ordholdne indstilling er bare nogle af grundene til, at vi nyder stor tillid fra kundekredsen og betragtes som en seriøs og betydende virksomhed i byggebranchen.

Kontakt os

Guldfeldt Tømrer - Snedker og Guldfeldt Tømrer - Murer 

Sivmosevænget 4, 5260 Odense

T: 62 21 06 62

M: mail@guldfeldt.dk

CVR: 17559737

Se mere på www.guldfeldt.dk

Guldfeldt Tømrer - Snedker og Guldfeldt Tømrer - Murer
Sivmosevænget 4
5260 Odense S
T: 6221 0662
M: mail@guldfeldt.dk
CVR: 17559737